torsdag 23 februari 2017

{Smörkolapaj}

 
Men alltså, vad är det för knasigt väder? Ena stunden är det vårvarmt och solen skiner och nästa morgon vaknar man till ett mindre snöoväder. Hm. Hoppas att våren kommer på riktigt snart! För åååååh, vad jag längtar! Efter ljusa kvällar, blåsippor och tussilago, fågelkvitter och den där känslan av att man har allt framför sig, allt börjar om på nytt. Våren känns så hoppfull!

fredag 17 februari 2017

{Marsipangodis med nötcreme}


Idag får ni ett tips på världens snabbaste och enklaste hemgjorda godis. Endast två ingredienser!

fredag 10 februari 2017

{Söta klubbor}

 
 
Idag bjuder jag på några klubbor som passar till Alla hjärtans dag som ju ligger runt knuten! Men man blir förstås glad av att äta dem vilken dag på året som helst ;) Recept på klubborna hittar du här
 
Hoppas att ni får en fin helg!
 
Kram
/Ida

lördag 4 februari 2017

{Scones}


Finns det något mysigare än att äta frukost i sängen med någon du tycker om? Man går upp en halvtimme tidigare och svänger ihop lite scones, tar fram en bricka och dukar fram smör, marmelad och varmt te och sedan tar man med sig allt och kryper ner i sängen igen. 

onsdag 1 februari 2017

{Pressevent med Dansukker & Daniel Roos}


 
Ibland är livet lite extra trevligt. I torsdags förra veckan inträffade ett sådant tillfälle. Ni som följer mig på Instagram kanske redan har sett att jag då var på ett pressevent med Dansukker och Daniel Roos! Det var andra gången jag fick nöjet att komma på ett av Dansukkers event, jag var på ett för ett par år sedan, då med Josefine Baummann. Den här gången var det alltså Daniel Roos som stod för inspirationen och temat var påsk.