fredag 1 juni 2012

Despinas & Manos bröllopstårta


Här kommer en favorit i repris! Den här tårtan gjorde jag till Despina och Manos som gifte sig i måndags och det är faktiskt tredje gången jag gör den här designen på tårta, den har blivit en liten favorit och det känns som att jag fick träffa en kär gammal vän när jag fick göra den än en gång. Första gången jag gjorde den var det som födelsedagstårta, andra gången var som bröllopstårta och nu var det alltså dags för den att agera bröllopstårta igen! Despina ville dock byta färgen på banden till fuchsia istället för vitt och jag tycker att det blev riktigt fint! Denna gång innehöll tårtan ljusa bottnar som fylldes med jordgubbsmousse och chokladmousse. I vanlig ordning är den spackald med grädde, täckt med marsipan och blommor och bokstäver är gjorda av flowerpaste.


Tack Despina & Manos för att jag fick det fina förtroendet att göra er bröllopstårta! Jag önskar er all lycka i framtiden!

8 kommentarer:

 1. Riktigt tjusig =) Var köper du din flowerpaste?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köper min hos Kakburken.se, jag använder wiltons gum paste (gum paste är den amerikanska benämningen, flower paste säger de i storbritannien)

   Radera
 2. Jag förstår bra att du får göra flera tårtor i den här designen, den är så fantastiskt vacker!

  SvaraRadera
 3. Jag håller med ovanstående, underbart vacker tårta!

  http://bakasockerfritt.blogg.se/

  SvaraRadera
 4. Helt fantastiska tårtor du gör. Blommorna är underbara. Villka utstickare använder du där? Var får man tag på de? Tack

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Alla blommor är gjora med fembladiga utstickare i flera olika storlekar, sådana kan du hitta i vilken tårtbutik som hels, t ex. www.kakburken.se

   Radera