tisdag 29 maj 2012

Cupcakes med mintgröna blommor


I helgen bakade jag ett gäng sådana här cupcakes till en arbetskamrat som skulle fira sin födelsedag. De består av vaniljmuffins som är fyllda med blåbärspannacotta och toppade med philadelphiafrosting med vanilj. Jag valde att göra mintgröna blommor som matchade formarna, som omväxling till allt rosa som det annars lätt blir... ;)

5 kommentarer:

 1. Cupcakesen blev jättevackra med mintgröna blommor och formar! Skoj som omväxling till allt rosa, precis. ;) Och de var säkert jättegoda också!

  SvaraRadera
 2. Verkligen fina! Blommorna är jättevackra. Jag måste prova din pannacotta, låter så gott att ha det i som omväxling. Ha en bra dag, Mvh Ida

  SvaraRadera
 3. Jättefina! Gillar både färgen och dekorationerna. Spännade med pannacotta som fyllning, det har jag aldrig testat! Gör du den som vanligt och sen fyller cupcakesen med den efter att den stelnat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gör den som vanligt och låter den sedan stelna innan jag fyller cupcakesen. Den här pannacottan blir dock aningens lösare och lite mera krämig än vad "vanlig" vaniljpannacotta blir (i alla fall om jag jämför med det recept jag själv brukar använda mig av), så det är inga problem att skopa upp den med en sked när man ska fylla cupcakesen :)

   Radera
 4. Superfina cupcakes och en jättefin sida!
  Jag har precis kommit in i bakvärlden och tänkte prova dessa.
  Gör man vaniljmuffinsarna först och låter dom svalna eller dom kan vara varma innan man fyller dom eller man häller i muffinssmeten och pannacottan och sen in i ugnen?

  SvaraRadera