onsdag 16 januari 2013

PME Masters Certificate in Sugar Arts & Crafts

 
I september var det dags att för oss som gått alla tre PME modulerna att visa upp våra examinationstårtor på Kakburkens Cake event för att få våra Masters Certificate in Sugar Arts & Crafts. Kravet för att få detta diplom var att tårtorna skulle vara tre våningar och innehålla minst en teknik från varje modul (under etiketten "kurser" hittar ni bilder från alla tre modulerna).
 
Man skulle ju kunna tro att när man har ett helt jävla halvår på sig att få fram en tårta, så gör man något spektakulärt utan dess like. Men nej. Istället väntar man in i det sista och slänger ihop nånting. Ja, jag hade egentligen mer storslagna planer för min sluttårta, men när allt kom omkring så blev det att jag gjorde en väääldigt klassisk bröllopstårta. För jag hade slut på idéer och snart även slut på tid att göra den. Men vad sjutton, den blev rätt fin i all sin enkelhet ändå. Nu står den på en bänk i köket och samlar damm.
 
Vill man se en mer fantasifull tårta tycker jag att man ska kika in hos min tårtkompis Lisa, som har bloggen Lisas bakverk. Hennes tårta hade en råtta på sig!
 
Ha det fint!
/Ida

2 kommentarer:

  1. Jättefint slutarbete! Ibland är det fint med enkla dekorationer, det kan nog inte bli mycket vackrare än så här :) vad duktig du är!

    SvaraRadera
  2. WOW vilken fantastisk fin!!

    SvaraRadera