Jag såg en bild på en sån här tårta i boken "Planet cake" och ville göra en likadan. Det var lite pilligt att få till marsipanen vid "bitmärket", men annars var det en ganska lätt tårta att få till. Jag gjorde tog även en bild efter att jag lagt på jumboströssel på den, men jag kan inte bestämma mig om det är finast med eller utan det.
Ljus tårtbotten
Hallonsylt
Vaniljkräm
Spacklad med grädde
Täckt med marsipan
Glasspinne av marsipan
Jumboströssel
Åh, vilken härlig pinnglasstårta! Har också svårt att bestämma mig för om den är finast med eller utan strösslet, båda är jättefina tycker jag =)
SvaraRaderaGalet söt tårta! med eller utan strössel.. kanske avlångt strössel hade passat bättre?
SvaraRaderaHanna: Tack! :)
SvaraRaderaIda: Ja, avlångt strössel hade nog varit allra bäst, jag får nog ta och pilla ihop lite sånt nästa gång jag gör en sån här tårta :)