måndag 31 maj 2010

Tårta till jobbet


Jag kände för att smörja mina arbetskamrater lite, så jag gjorde den här tårtan och tog med till jobbet i torsdags. Jag har fått upp ögonen ordentligt för hur roligt det är att arbeta med flowerpaste, så jag gjorde lite blommor och fjärilar att dekorera med. Den känns nästan gångbar som bröllopstårta tycker jag!

Hallonmousse
Spacklad med grädde
Täckt med marsipan
Pärlbård spritsad med kristyr
Dekorationer i flowerpaste

6 kommentarer:

 1. Absolut hade den kunnat fungera som bröllopstårta! Romantisk och fin =) Underbar rosa färg du fått till! Du gör fina tårtor och jag "hälsar på" igen =)

  SvaraRadera
 2. Vilka fina tårtor du gör! :D Den här var ju riktigt gullig. Och jag gilla verkligen din glass-tårta, den var jättefrän ju :)

  SvaraRadera
 3. den va asgoood!!

  SvaraRadera
 4. Tack de snälla kommentarerna! Och malin, det var ju tur att de andra inte ätit upp all tårta... ;)

  SvaraRadera
 5. Ida, du har använt marsipan på den här tårtan, är det enklare eller svårare än att använda sugarpaste? Tänkte exprerimentera lite och funderar över sugarpaste, men har aldrig använt det tidigare. Hoppas allt är bra med familjen, kram Eva (Annikas syster)

  SvaraRadera
 6. Eva: Sugarpaste är smidigare att arbeta med, mer lättkavlat och så. Men marsipan är ju hundra gånger godare tycker jag (såvida det inte är sugarpaste med chokladsmak), men spricker lite lättare. Ring om du undrar nåt mer, annika har ju numret!

  SvaraRadera