onsdag 24 augusti 2011

Identitetskris!

Bloggen har åkt på en liten identitetskris! Skarpsynta som ni är, så har ni säkert märkt att det ser lite annorlunda ut här. Det är bara jag som inte riktigt kan bestämma mig om bloggens utseende. Rosa är liksom inte riktigt jag egentligen. Det är bara mina bakverk som tenderar att bli väldigt rosa, i övrigt är det inte jag någonstans! Men tills bloggen har varit på någon hitta-dig-själv-kurs där det överdoseras rökelse, så får ni stå ut medan jag testar lite olika idéer!

Men jag har en liten fråga till er, kära läsare:

Jag är så sjukt nyfiken på vilka det är som läser bloggen, kan ni inte slänga iväg en kort kommentar om hur gamla ni är, var ni bor, vad ni jobbar med eller nåt sånt? Inget superpersonligt, jag vill bara få en uppfattning om hur min läsarkrets ser ut :)

16 kommentarer:

 1. Är 21, bor i Umeå och studerar. :) Uppskattar din blogg!

  SvaraRadera
 2. Ja, jag läser ju, oberoende av om bloggen är rosa eller ej. :) 34 år, bor i Helsingfors, föräldraledig.

  SvaraRadera
 3. 32-årig 3-barnsmamma som jobbar som lärare i förskolan. Har bakning som min stora passion och avkoppling i livet, helt enkelt min hobby som sakta men säkert börjar få lite konkurrens av min nyfunna hobby: träning :))

  SvaraRadera
 4. Jag har också tänkt ändra på bloggen men får aldig ändan ur att göra det.
  Jag heter Erika, är 37 år och bor i Linköping. Är gift och har en son på 6 år. Jobbar som registrator. Och jag älskar att baka... men det gör nog många som tittar in här. :-)

  SvaraRadera
 5. Kör till :) Är 18 från Göteborg och studerar till djurvårdare. Bloggar om kroppskonst på fritiden, men har precis blivit grymt intresserad av tårtdekoration.

  SvaraRadera
 6. Hej,

  är en tant på 60+ som bakar och gör praliner. Gillar din blogg bättre när den inte är rosa.
  Vendela

  SvaraRadera
 7. Hej

  Är en 25 årig tjej från Västerbotten, jag jobbar som ytbehandlare på ett företag som tillverkar fönster :) Älskar att baka och få ideer från bloggar och läser flera regelbundet därav även din :) Mina blir inte lika fina men goda är dom ialla fall ;)

  mvh camilla

  SvaraRadera
 8. Maria heter jag, är hemma med grabben på 20 månader. Han är lika galen i bakning som jag är och vi bakar i princip allt tillsammans! Tycker om att läsa din blogg och få inspiration av din fina kreationer!!

  SvaraRadera
 9. Johanna heter jag och är från Skåne, 25 år gammal. Det är lätt att fastna här för det är så fina foton och underbar bakning! :) Precis som Vendela tycker jag att det är finare utan så mycket rosa, förutom i bakelserna såklart, där får det gärna vara mycket färg. Jättetrevlig och inspirerande sida verkligen, keep it up!

  SvaraRadera
 10. jag är Lena 45 år från Dalsland :) mitt intresse för dekorationer och tårtor tog fart i mars, när jag planerade mitt barnbarns dop tårta. Å efter det så är jag här å tittar till dej med jämna mellanrum.
  Tycker om att se vad du gör.

  SvaraRadera
 11. Simone heter jag, bor i Sundsvall och är 22år. Har själv bakblogg och läser enheldel och du finns med på bloglovin listan såklart! :D Studerar även till lärare och ska strax börja jobba lite extar med just tårtor :)

  SvaraRadera
 12. Föräldraledig läkare, tre barn, 35 år.

  SvaraRadera
 13. Diana 37 år från göteborg... man och hund... jobbar på ica.. läser innehållet och fokuserar inte så mycket på färger... tycker innehållet är det viktigaste :-)

  SvaraRadera
 14. Hej!
  Första gången jag hittar hit, men kommenterar ändå =) Misstänker att jag kommer komma tillbaka eftersom jag "favoritat" bloggen.

  Heter Maria, är 25 år och bor i Surahammar (Västmanland). Är föräldraledig just nu, tycker mest om att baka cupcakes, även om jag mer och mer försöker ge mig på att baka tårtor!

  SvaraRadera
 15. Har nyss hittat din blogg, den är jättefin. Jag heter Vanessa, är 21 år och utbildar mig till konditor i Kristianstad.

  SvaraRadera
 16. Tack alla ni som berättat lite om er själva, det är verkligen jätteroligt att få sig en skymt av vilka det är som sitter och kikar på bloggen! Om jag kunde skulle jag bjuda er allihop på fika :) Kram/Ida

  SvaraRadera