torsdag 11 augusti 2011

Lisas & Jonas bröllopstårta


I lördags gifte sig Lisa och Jonas och jag hade fått äran att göra deras bröllopstårta. Önskemålet var vita rosor och små blå blommor, sen fick jag hyfsat fria händer. Jag tyckte det blev lite tomt på tårtorna med bara blommorna, så jag gjorde hjärtan som jag kavlade med mönsterkavel och så lade jag dit brudparets initialer. När jag ändå var i farten slängde jag dit två ringar också, bara för att matcha guldfärgen på bokstäverna med något. Jag tycker att det blev rätt stiliga tårtor!


Totalt gjorde jag fem stycken tårtor, varav en var gluten- och laktosfri. Tårtorna bestod av ljusa bottnar som var fyllda med vit chokladmousse och blåbärspannacotta. De är spacklade med grädde och täckta med marsipan. Blommor, hjärtan och bokstäver är gjorda av flowerpaste. Ringarna är köpta små metallringar från Wilton. Och så fick de blått sidenband runt kanterna!

Tack Jonas & Lisa för att jag fick göra era tårtor och för att vi fick komma på ert fina bröllop!
All lycka önskar jag er!

15 kommentarer:

 1. Grymt fina rosor, måste jag säga!

  SvaraRadera
 2. Supervackra tårtor! Blomuppsättningen är så fin, det blir nog fint med lite mera levande blommor. Och alla dekorationer som du "slängt" dit passar bra in!

  SvaraRadera
 3. Jättevackra tårtor. Blommorna är helt underbart vackra.

  SvaraRadera
 4. väldigt vackert.. grymt snugg blå nyans

  SvaraRadera
 5. åh jättefin tårta.blommorna ser ju helt äkta,wow
  va fint det blev

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara tårtor. Stilrena. Snyggt! :)

  SvaraRadera
 7. Jättefina tårtor! Jag är speciellt imponerad över blommorna, som blev så levande, och inte bara ligger platt på tårtan. Snyggt!

  SvaraRadera
 8. Jättefina tårtor! Väldigt stilrena och fina, tycker också att blommorna blev väldigt fina när de inte ligger platt på tårtan!

  SvaraRadera
 9. Så höga och fina tårtor! :) Väldigt tjusigt med de blåa banden runt ;)

  SvaraRadera
 10. Superfina! Snyggt med det blåa bandet till!

  SvaraRadera
 11. Åååå vilka fina tårtor, du är så duktig =) Vi hade exakt samma nyanser på våran bröllopstårta, då temat gick i vitt, silver, blått. Kika gärna in på min matblogg och tävla i min 1 års tävling =)

  SvaraRadera
 12. Superfina tårtor! Vackra färger!

  SvaraRadera