onsdag 9 juni 2010

Blandade cupcakes

Idag fick jag för mig att jag skulle dekorera cupcakes, så jag plockade fram några ur frysen och satte igång. Resultatet blev tre stilmässigt helt olika cupcakes:


Här har vi en väldigt rosa och tjejig sak. Av någon anledning så tycker jag att rosa bakverk alltid ser så goda ut! Det är en vaniljcupcake, fylld med rabarberkompott och med vanlijfrosting på toppen. Dekorationerna är sånär som på pärlorna desamma som chokladcupcakesen jag lade upp häromdagen, jag måste säga att jag tycker att de kom mer till sin rätt på denna cupcake.Här har vi variant nummer två, en vaniljcupcake, spacklad med chokaldfrosting och täckt med sugarpaste (som för övrigt hamnade väldigt snett visade det sig när jag såg bilderna på datorn). Jag ville göra något lite stilrent, så jag använde bara en mönsterkavel på sugarpasten och gjorde en rosett av svart sugarpaste. Jag skulle nog gjort rosetten lite större kan jag tycka så här i efterhand.Den tredje, även den en vaniljcupcake fylld med rabarberkompott och vaniljfrosting på toppen, fick prydas av en liten nyckelpiga och en blomma. Skulle passa på ett barnkalas kanske.

6 kommentarer:

 1. Vilka fina cupcakes du gjort! Verkligen skilda stilar som kan passa vid olika tillfällen =) Frostingen ser väldigt härlig och god ut!

  SvaraRadera
 2. Jag gillar när du tar plats på nätet med din tårtmani och bakverk. Sånt e viktigt. Dina cupcakes är otroligt snygga och goda och är värda all cred! Be aldrig om ursäkt för detta. Kör hårt ända in i kaklet!

  SvaraRadera
 3. Tack ska ni ha allihop! Jag blir så glad när folk säger snälla saker om mina bakverk :)

  SvaraRadera
 4. Dom var ju hur fina som helst! Och som du skrev, helt olika varandra! Men det är ju då det är som roligast :)
  Min favorit är ju den svartvita... härlig och stilren.

  SvaraRadera
 5. Angelica: Tack så mycket! Ja, den svartvita är nog min favorit med, tycker den är rätt stilig!

  SvaraRadera