fredag 30 juli 2010

Yoghurtfrosting

En syrlig och fräsch frosting som passar perfekt till bärmuffins!

3 dl turkisk yoghurt, 10% fett
1½ dl vispgrädde
3-4 msk florsocker
2 tsk vaniljsocker

Vispa grädden, blanda de övriga ingredienserna och vänd sedan ner grädden. Låt eventuellt frostingen stå i kylen en stund innan du spritsar med den.

2 kommentarer:

  1. Perfekt. Jag kan tycka att många frostingar är alldeles för söta (även om jag gillar sött), men en lite mindre söt frosting kan man ju äta mer av. :-)

    SvaraRadera
  2. Jag håller med, frostingar blir ofta för söta (eller så är det så att man spritsar så himla mkt för att få det snyggt o då blir det supersött). Fick en tanke på hur man kan få denna frosting lite mer spritsbar. Ska testa den tanken och återkomma =)
    Dina cupcakes låter ju supersmaskiga. Är svag för mandel och bär =)

    SvaraRadera